22:35 4/6-23, Besök: 154645, Online: 4

Om Paw Craft

PawCraft (uttalas [pååkraaft] Paw = Tass Craft = Hantverk) Org.nr 769623-2268

Du är VÄLKOMMEN in till min hemsida. Jag är glad att du hittat hit och jag ska göra mitt bästa för att du som kund ska bli nöjd!

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

En bra affär slutar alltid med två nöjda personer - jag hoppas att jag har Din förståelse då jag ibland är ute på mässor och annat och att det då tar ett par dagar efteråt för mig att uppdatera lagret. Det kan alltså gå igenom order där produkten redan sålts... Jag ber om ursäkt och försöker då erbjuda en likvärdig produkt då detta är möjligt!

...VÄLKOMMEN MED DIN ORDER!!!

För vidare frågor eller information, kontakta mig på;
Paw.Craft@gmail.com eller order@PawCraft.se


§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

OBETALDA ORDER SOM DU INTE AVBOKAT INOM EN VECKA DEBITERAS MED 50:- PGA TIDSÅTGÅNG OCH EMBALLAGEMATERIAL.

Detta gäller personer över 18 år. Är du yngre krävs målsmans medgivande och jag tar för givet att du fått detta genom din beställning.

Du beställer enkelt på sidan genom att klicka på det du vill ha...OBS! KLICKA BARA EN GÅNG annars ser det ut att finnas fler artiklar än jag kan leverera. Använd siffrorna om du vill beställa fler än en, tack!

Skriv tillägg i din order på ordersidan om det är något speciellt önskemål du har.

Efter ordern är sänd så kommer jag att kontakta dig, -oftast samma dag, med ett mail om hur mycket din order blir att kosta tillsammans med portot, du får ett kontonummer till Swedbank och en ungefärlig leveranstid. Vid glasgravyr och annat så finns ALLTID chansen till att få prioritering om det är bråttom. Bara tala om.

Då vi kommit överens om leverans så betalar du in det överenskomna beloppet på kontot och dina varor skickas direkt pengarna syns. (Max 4 dagar från annan bank.)

OM du vill/behöver vänta med betalning till lön eller annat så är det inga problem! Bättre att beställa och lägga undan eftersom jag oftast bara har 1 - 2 st. av varorna.
Tala om vilket datum du önskar betala!

Du har alltid full returrätt om du ångrar dig eller om du tycker att varorna inte motsvarar din förväntning. Varorna är då självklart hela, oöppnade och skickas tillbaka i orginalförpackningen. Du betalar returportot själv! På specialbeställningar som gravyr och annat personligt som inte kan säljas i andra hand ges inte returrätt då du fått godkänna produkterna genom foto innan betalning.

Din varukorg
Sök


Hem
Gästbok
Erbjudanden Just Nu!
Om Paw Craft
Villkor
Länkar
Kontakt
FAQ
Admin
Facebook

© & Powered by: DalaDansen.se 2008
-->adoos -->