22:48 4/6-23, Besök: 154645, Online: 3

Erbjudanden just nu!


Ibland kommer några alldeles fantastiska erbjudanden och det tänkte vi berätta om här...


*****************************************************************

Dom populära ljuspåsarna går att få med dina egna foton eller ditt favorit-ordspråk eller andra bilder. Hör av dig med dina önskemål för kostnadsförslag. (ca 59:- - 79:-, beroende av arbetets omfång.)

****************************************************************

Följ mig på Facebook! Då är du först med att se nya produkter, få erbjudanden och kan enkelt chatta med mig för förfrågan eller beställning! Sök på PawCraft.se. Här tävlar vi också om fina priser som kunderna själva önskat sig!

*******************************************************************

Nu kan du beställa din alldeles egna nyckelring. Med egen bild (1-2 st) och ev text får du en vattentät laminerad bild i en av fyra valfria former. Du kan även som tillval välja att smycka din nyckelring med en kedja och berlocker. Se bilderna. COOLT och TUFFT! Kanske presenten till den som har allt? Du kan även skriva in ett ordspråk eller ett motto om du hellre önskar det...

*******************************************************************

Har du ett bra tips på något till min hemsida? Ett bra mönster eller en beskrivning på något riktigt snyggt som kan göras och säljas till bra pris? Hör då av dig, ALLA tips som jag kan använda kommer att belönas!


Din varukorg
Sök


Hem
Gästbok
Erbjudanden Just Nu!
Om Paw Craft
Villkor
Länkar
Kontakt
FAQ
Admin
Facebook

© & Powered by: DalaDansen.se 2008
-->adoos -->